dissabte, de desembre 23, 2006

Ja són festes!

Bé, ja han arribat oficialment les festes de Nadal, ara toquen uns dies de festes, de regals i també una mica de reflexió de l'any que s'acaba i previsió del vinent no van malamament...

Així que, per ser un xic original... a tot el món mundial que mira aquest bloc vull desitjar que pasi...

MOLT BONES FESTES!
i que tingui
MOLT BON ANY NOU!
I per que estigueu entretinguts aquestes festes... reprodueixo el mail que m'ha enviat en Jim amb la recepta que va causar furor el pasat divendres en "l'últim assaig del 2006"
Hola Bandolers,

Us envio la recepta (aproximada) de la salsa de cranc:

2 tarrines de crema de formatge (tipus Philadelphia o semblant)
2 culleres soperes de maionesa (potser una mica menys, fins i tot)
14 pals de carn de cranc, tallats ben petits
8-10 nous, tallades en trossos molt petits i fins
2 troncs d'all tendre (només la part verda)
2 fulles de julivert (com que venien amb l'all)
1/2 cullereta de salsa picant (com Tabasco) (aproximada -- eren potser 10 o 15
gotes repartides en tota la salsa

Barrejeu la crema de formatge, la maionesa i la carn de cranc. No us passeu amb
la maionesa -- només és per fer que la barreja sigui més fàcil de remenar i que
no tingui gust només de crema de formatge, però que tampoc es noti molt de gust
de maionesa. Després aneu afegint els altres ingredients fins que trobeu un
equilibri que us agradi. I no dubteu en experimentar amb altres ingredients --
la salsa de la pica-pica també era bastant experimental. Tot això fa la
quantitat de salsa que vau veure ahir. Per a grups més reduits, ja podeu
dividir tot per la meitat.

Bé, espero que us surti bé.

Bon Nadal!