dilluns, de febrer 20, 2006

9 Simfonies de Mozart per descarregar....

Continuant amb l'Any Mozart, l'Orquestra Simfónica de Ràdio Danesa ha posat per descarregar (de gratis y totalment legal) 9 de les 41 simfonies que va composar l'autor Austríac.

La web está en Danés (suposo) un idoma que s'escapa als meus coneixements idiomàtics usuals, així que per no liarnos y evitar navegar per webs Daneses (o si us fa gràcia... vosaltres mateixos/es...), us deixo una captura de pantalla de la web i marco amb una rodoneta on es troben per descarregar els fitxers en mp3.



Un cop hi cliqueu a la Simfonia que voleu descarregar, aneu a un altre lloc on s'hi troba realment el link per baixar el fitxer (segona captura i segona rodoneta).


Penseu que millor baixar-lo directament al pc, fent un click amb el botó secundari amb el mouse al link i dir-li "guardar al meu pc" (o similar, segons versions del SO i Navegador). Hi ha dos versions la de qualitat estándard (God kvalitet) i la de qualitat ALTA (Ekstragod kvalitet).

Penseu que ara ja sabem com es diu "qualitat" en Danés... es diu KVALITET (ja podem anar tots a dormir, tot i això, en la pronunciació de "kvalitet" ja no m'hi fico...)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria formidable si poguesim accedir a les pertitures de la "Banda" i poguer imprimir la que ens fes falta

JDA ha dit...

Quan vam repartir els fulls amb l'adreça del blog també hi habia un apartat on comentava com accedir a les partitures..

Divendres fes-m'hi pensar i et dono una cópia del full

Anònim ha dit...

La veritat és que aquest blog està molt bé, permanentment actualitzat amb informació vinculada a les nostres activitats...

Ara bé, trobo a faltar una cosa: i una caricatura d'en Mahoma, ein?

Jis, jis, jis!

Josep (clarinet que ve de Llinars)

JDA ha dit...

Quan trobi algun motiu relacionat amb la Girona Banda Band i en Mahoma... miraré de posar quelcom relacionat :P

Tot i això.. .em quedo amb la portada que va fer El Jueves...

http://www.lacoctelera.com/myfiles/mandarache/jueves.jpg