diumenge, de desembre 19, 2010

Concert de Nadal al Vives

Els membres de la Girona Banda Band, després d'una breu explicació de com fan el so els instruments de la banda, i de la estrena del Quintet Girona Banda Band Brass, que ens va delectar amb dues peces del seu repertori i tres nadales preparades per aquest concert, varem pujar  a l'escenari amb un entusiasme encomanadís.

Alguns són alumnes, d'altres exalumnes, hi ha qui te parents, d'altres els han tingut, tothom se sentia a casa. Això afegit a la característica pròpia de la banda on la gran diversitat d'edats i nivells ens fa ser molt respectuosos, tolerants i comprensius, ajuda a reforçar l'esperit del Nadal.

La música no només transmet sensacions i els sentiments propis de cada melodia, en desperta d'altres imprevistos que depenen de la memòria de cadascú que hi afegeix les seves vivències personals. La Marta, companya apreciada en fa menció dels seus records vius, moments vitals a http://www.musicarts.cat/?p=322

El repertori variat va finalitzar amb una sorpresa per tots, el Pare Noel, personatge llunyà es va acostar per dirigir White Christmas.

Em plau d'adreçar-vos altre cop a les quatre ratlles de la Marta, que va fer com el nostre director mirar tota la part positiva del nostre concert obviant tot allò que cal obviar.  http://www.musicarts.cat/?p=323

Que la música us acompany !

Artur.