dimarts, de febrer 28, 2006

Agenda musical de la setmana... (VIENNA BRASS, diumenge 5)

Seguint amb la política de "com a mínim un post setmanal"... Destacarem de l'agenda musical gironina el concert que fan el DIUMENGE 5 de MARÇ al Centre Cultural de la Mercé a les 19h.

Fa molt bona pinta i és l'únic concert que faran a Catalunya... Així doncs... sembla que val la pena (i a un preu de 10 €...)

Una mica més d'info... (extret de la web del CC la Mercé)...

VIENNA BRASS

Rudolf Korp, trompeta
Helmut Demmer, trompeta
Nury Guarnaschelli, trompa
Peter Gallaun, trombó
Anton Wagnes, tuba


El quintet de metalls Vienna Brass va ser creat el 1986 i des de llavors ha portat una activitat ininterrompuda, tant en el seu país d’origen, Àustria, com a l’exterior. L’objectiu artístic del grup és difondre el variat repertori escrit per a quintet de metall, amb especial protagonisme de composicions contemporànies de qualitat, que fonen els seus límits estilístics amb el jazz, el folklore i la música popular.

Vienna Brass ha publicat sis treballs discogràfics i ha actuat en nombrosos festivals d’Austria, Itàlia, Alemània, Croàcia, Hongria, França, Holanda, República Txeca, Argentina i Taiwan.
Per cert, el dissabte 4 es fan cursos amb els components de la formació... Més info... AQUÍ

dijous, de febrer 23, 2006

Demà, divendres de carnestoltes no hi ha assaig...

M'acaba de trucar l'Amadeu (el flautista) i sembla ser que demà entre els que van de marxa per carnestoltes i que en Lluís ha d'acabar de perfeccionar el seu anglés...

Doncs demà (per si falta algú per assebentar-se i a més a més resulta que visita el blog...)...

DIVENDRES 24 de FEBRER del 2006
NO HI HA ASSAIG
...tothom a assajar a caseta seva ;)

Si voleu saber qué es fa a Girona per carnestoltes... feu click AQUI
i per dies...
Divendres 24
Dissabte 25
Diumenge 26

dilluns, de febrer 20, 2006

9 Simfonies de Mozart per descarregar....

Continuant amb l'Any Mozart, l'Orquestra Simfónica de Ràdio Danesa ha posat per descarregar (de gratis y totalment legal) 9 de les 41 simfonies que va composar l'autor Austríac.

La web está en Danés (suposo) un idoma que s'escapa als meus coneixements idiomàtics usuals, així que per no liarnos y evitar navegar per webs Daneses (o si us fa gràcia... vosaltres mateixos/es...), us deixo una captura de pantalla de la web i marco amb una rodoneta on es troben per descarregar els fitxers en mp3.



Un cop hi cliqueu a la Simfonia que voleu descarregar, aneu a un altre lloc on s'hi troba realment el link per baixar el fitxer (segona captura i segona rodoneta).


Penseu que millor baixar-lo directament al pc, fent un click amb el botó secundari amb el mouse al link i dir-li "guardar al meu pc" (o similar, segons versions del SO i Navegador). Hi ha dos versions la de qualitat estándard (God kvalitet) i la de qualitat ALTA (Ekstragod kvalitet).

Penseu que ara ja sabem com es diu "qualitat" en Danés... es diu KVALITET (ja podem anar tots a dormir, tot i això, en la pronunciació de "kvalitet" ja no m'hi fico...)

dimarts, de febrer 14, 2006

Divendres 17: Concert comentat a càrrec de Mireia Farrés (trompeta) i Mercè Hervada (piano)

He anat a la web de la Casa de Cultura de Girona, i a l'agenda del divendres 17 de febrer he trobat l'activitat musical que vam comentar el divendres pasat a l'assaig. Tant a la web com a l'agenda de Febrer que donen a la Casa de Cultura l'hora del concert és a les 19:30 a l'aula Magna...


A més a més a la web de la generalitat (cercant al google, que per això es veu que va força bé) he trobat una foto de la trompetistat i de la pianista.

A més a més hi ha una mica més d'info que reprodueixo a continuació...

Nacida hace 25 años en Santpedor, Mireia Farrés es trompeta solista de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) e imparte la docencia en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha estudiado en varios centros académicos de Estados Unidos y ha trabajado con otras orquestas y conjuntos de cámara y de jazz. El último verano (2005) ha actuado en los festivales internacionales de Prada de Conflent, de Torroella de Montgrí y de Sant Fruitós de Bages. Con la pianista Mercè Hervada exploran las posibilidades del repertorio clásico y contemporáneo para trompeta y piano.

diumenge, de febrer 05, 2006

Agenda: 1 de Juny del 2006 cap a la tarda vespre...

Bé, actualitzem l'agenda una mica més. Sembla que l'1 de Juny tocarem (la Girona Banda Band) al futur auditori de Girona (avui per avui, 5 de gener encara per estrenar). Si tot va bé farem de teloners d'una BANDA (fixeu-vos que està amb majúscules, en negreta i lletra grandota) bonísima d'Anglaterra. I sembla que farem un o dos temes junts (sembla que el Oh When The Saints té molts de punts).
Per ara tinc apuntat a les 20:00, tot i això falta molt per ploure així que ja s'aclararà l'hora ;)
Actualització 25/04/2006: Sembla que cada cop les 20:00 és l'hora definitiva del concert, tot i això els bandarres sembla que hi haurem d'estar per acabar de pulir a les 18:00 (això vol dir que a les 18:00 ja hem d'estar afinats per començar a lligar el nostre assaig, amb la coral i amb la banda anglesa...)